Oxyuriasis

Enterobiasis

Cauze si enterobiasis de risc Testarea și diagnosticarea progresia bolii si prognosticul bolii Oxyuriza: descriere Oxiuriza este enterobiasis de o infecție cu pinii. Unii medici numesc, de asemenea, infecția cu enterobiasis intestinați enterobioză în engleză: enterobiasis. Numele se bazează pe numele latin al viermei: Enterobius vermicularis.

enterobiasis

Bolile parazitare sunt de obicei o raritate în Germania și sunt adesea un cadou de călătorie de la tropice. O excepție este oxiuriza, care este, de asemenea, obișnuită în țările dezvoltate, cum ar fi Germania. La nivel mondial, aproximativ de milioane de persoane sunt infectate cu viermi.

Oxiurizarea: simptome Pinworm Enterobius vermicularis de multe ori trece neobservat pentru o lungă perioadă de timp, deoarece nu există simptome. Cel mai frecvent și enterobiasis specific simptom enterobiasis oxiurizei este mâncărimea anusului și enterobiasis vaginului.

Pastile de viermi adulți

enterobiasis Întrucât viermii de sex feminin ieșesc de obicei de la anus pe timp enterobiasis noapte pentru a-și distribui ouăle în pliurile pielii din jurul pielii, mâncărimile sunt deosebit de enervante noaptea. Inspectarea scaunului sau a chiloților uneori descoperă viermi mici. Pacientul caută de obicei medicul pentru aceste două motive. La sugari, poate fi observată o tulburare comportamentală sau de enterobiasis. Datorită mâncării, uneori enterobiasis și tulburări de somn indirecte.

La fete enterobiasis la femei, există riscul ca viermele să atace organele genitale feminine și provoacă o reacție inflamatorie acolo.

Pinworm Dangers

În infestări foarte puternice, procesele enterobiasis în peretele intestinal apar enterobiasis. Astfel de evenimente enterobiasis pot încheia în apendicită sau în intestin perforat rupt. Dacă nu reacționați rapid în astfel de situații, există un pericol acut pentru sănătatea pacientului.

Oxiurizarea: cauze enterobiasis factori de risc Pinworms sunt mai frecvente la sugari și copii, dar uneori la adulți. Femeile sunt în general mai afectate decât bărbații. Pinworm este un parazit mic, filamentos, care aparține nematodului Fadewürmer. Ca paraziți aparțin ființelor vii care trăiesc într-un alt organism de exemplu la enterobiasis și se hrănesc singuri în detrimentul lor. Pinwormul atacă numai oamenii. Viermii adulți trăiesc în colon, unde se dezvoltă de la larve la viermi adulți.

  1. Papillon zeugma urlaub
  2. Cervical cancer etiology
  3. enterobiasis - traducere - Engleză-Română Dicţionar - Glosbe

Masculul este de aproximativ jumătate de milimetru, femela de până enterobiasis 1,5 inci înălțime. După enterobiasis, femelele migrează la anus și preferă să enterobiasis până la Aceasta provoacă o mâncărime, prin care ouăle ajung repede la mâini și sub unghiile infectate. Dacă degetele contaminate sunt luate în gură, auto-infectarea este posibilă. Enterobiasis plus, ouăle sunt transferate în obiecte în timpul preparării alimentelor sau prin contactul cu mâna.

Deoarece ouăle rămân infecțioase într-un mediu umed timp de până la trei săptămâni, este posibilă o re-infectare cu ouă rămase chiar și după tratamentul cu succes.

Pastile de viermi adulți — una dintre cele mai eficiente și dovedit moduri de a lupta cu helminthic invasion, lista care ajuta cu adevarat, este prezentat mai jos. Mijloacele de viermi pentru un adult Trebuie să ia în considerare moduri de bază de enterobiasis, cum să scape de viermi la un adult. Mai jos sunt prezentate anti-de helminți medicamente, și fiecare dintre ele în funcție de situație, poate fi considerat ca cel mai eficient mijloc de viermi. Cel mai bun nume de medicamente de paraziți pentru oameni este enterobiasis de a determina, deoarece fiecare dintre ele sunt bine potrivite pentru un anumit caz.

Viermii încep la enterobiasis corpului după doar câteva ore dezvoltarea lor larvară în ouăle proaspăt așezate. După cinci până la șase săptămâni, viermii sunt maturi sexuali și produc ouă. Oxiuriza este transmisă mai ales enterobiasis contactul cu mâna.

Un factor important de risc este, prin urmare, lipsa de igienă, precum și spălarea mâinilor nepăsătoare. Deoarece infecția apare în special la copii mici, riscul de oxiurizare este mai mare în pepinierele sau pepinierele decât la domiciliu.

cancer renal stadiul 3

Parazitul poate enterobiasis, de asemenea, transmis în timpul actului sexual. În special practicile anal-orale fac posibilă infecția. Oxiurizarea: examinări și diagnostice Pentru medic, mâncărimea anală este adesea primul semn care indică o posibilă enterobiasis cu oximuriază.

enterobiasis

Prima oprire este de obicei medicul de familie. Acest lucru va cere mai întâi pacientului pe larg. Enterobiasis putea pune întrebări cum ar fi: Când apare în special mâncărimea? Ați observat viermi albi în fecale sau anus? Dovada suplimentară a infestării cu viermi poate fi un test de sânge. Enterobiasis tot mai multe celule imune care luptă împotriva enterobiasis paraziți, așa numiți eozinofili. Dacă numărul lor enterobiasis crescut, se numește o eozinofilie.

Cu toate acestea, cea mai bună metodă este dovada microscopică a ouălor devreme enterobiasis, înainte de curățare sau defecare.

Acest lucru se face, de obicei, cu o folie adezivă transparentă care este lipită de piele din jurul anusului.

Oxiurizarea: simptome

Enterobiasis este îndepărtată cu atenție și așezată pe un diapozitiv de microscop. Ouăle pot fi detectate direct utilizând un microscop. În unele cazuri, în special în cazul infestării grele, viermii mici mici sunt deja recunoscuți pe scaun.

Când viermii ajung în lumea exterioară, mor rapid. Uneori însă îi puteți vedea în viață pe scaunul care a fost lăsat afară. Mai ales femelele stau aproape de ieșirea intestinală. Ele sunt recunoscute prin forma lor albă, ca firul și mișcările de bici.

Oxyuriza: tratament În cazul în care sa constatat infestarea cu viermi, sau dacă există suspiciuni de infecție, ar trebui luate câteva puncte pentru a enterobiasis de infestarea parazitară cât mai repede posibil. enterobiasis

Oxyuriza: descriere

Pentru a evita reinfectarea imediată, este necesar să se ia unele măsuri de igienă. În același timp, medicamentele sunt administrate pentru a ucide viermii în intestin.

Măsuri de igienă în cazul oxiurizei enterobiasis Pentru a evita răspândirea și enterobiasis, trebuie respectate enterobiasis instrucțiuni. În special Handygiene trebuie să fie luate în enterobiasis. Spălați manual mâna după folosirea toaletei și enterobiasis de a intra în contact cu alimentele Numai dezinfectanții care conțin clorhexidină ucid efectiv ouăle.

Cu toate acestea, spălarea manuală a mâinilor este de obicei suficientă. Spălați lenjeria de corp, pijama și foi cu lenjerie enterobiasis bucătărie. Schimbați lenjeria de corp în fiecare noapte. Îmbrăcămintea îngrijită în timpul nopții împiedică zgârierea inconștientă.

Pentru mâncărimi anale înainte de culcare, aplicați crema: de exemplu: mucoasa cutanată Curățați jucăriile și posibilele obiecte contaminate enterobiasis apă fierbinte Păstrați scurt unghiile.

Oxyuriasis

Biguanidele și detergenții fenolici sunt adecvați pentru curățarea suprafețelor. Aspiratoarele de uz casnic distribuie doar ouăle. Medicamente pentru oxiurizare enterobiasis Tratamentul oxiurizei este foarte simplu. O enterobiasis tabletă este de obicei suficientă pentru a ucide pinii din intestin.

Deoarece infecțiile sunt frecvente, tratamentul trebuie repetat după 14 zile. Toate persoanele infectate ar trebui să înceapă tratamentul medicamentos în același timp, pentru a evita repetarea infecțiilor reciproce. Adesea, persoanele care enterobiasis în apropiere, cum ar fi membrii familiei, sunt tratate ca măsură de precauție.

Există mai multe medicamente care ucid cu succes viermii.

enterobiasis

Acest grup de substanțe se numește antihelmintice. Cele două medicamente utilizate în mod obișnuit sunt: mebendazol pyrantel Oxyuriază: cursul bolii și prognosticul Oxiurizarea este de obicei inofensivă. Rareori există complicații.

Este obișnuit ca copiii enterobiasis se reinfecteze în aceeași noapte.

nhs human papillomavirus vaccine cancer endocrine pancreatic

Terapia este foarte bine tolerată și vine doar în foarte puține cazuri la efecte secundare. Chiar și complicațiile sunt rare. Deci, ouăle vierme pot intra în vagin și se pot dezvolta enterobiasis.

enterobiasis Aceasta declanșează o reacție inflamatorie, care poate fi asociată cu durere și eventual descărcare. În cazul infestației grele, funcția intestinului poate fi limitată și poate să enterobiasis inflamația sau perforarea.

enterobiasis

Ca Acest Lucru?